tisdag 31 augusti 2010

Praktikant!

Jag har blivit med praktikant, ska bli sååå roligt. När man jobbar själv har man ju inga kollegor så jag ser fram i mot att vi ska vara två. Jag pysslar på för fullt inför återbruk i skolorna i två kommuner. Jag måste ha massor av alster för att inspirera.......... Just nu har jag ringt kring till släkt och vänner så att de kan samla mjölkkartonger och tidningar till mig så att alla elever får massor av material att skapa med. Spännande!!



fredag 27 augusti 2010

Fixa oxh dona!!


Lite alster som jag tecknat!!

Oj!! vad jag har donat och fixat i Butiken i dag. I bland vill man liksom bara göra om och det var vad jag gjorde idag.
Städade, möblerade om och fixade. Till veckan ska väggarna i verkstan och det lilla köket målas vita så att det blir lite ljusare.
Ha en trevlig fredag. Kramis!!
Posted by Picasa

onsdag 25 augusti 2010

K SOM I......


KÄRLEK


Jag har sagt det förr!!


Jag har sagt det förr och jag säger det igen......Det är så otroligt roligt att ni gillar mina tavlor.
I går fick jag en beställning på tre stora tavlor och förra veckan på två......fortsätt så....jihooo!!!
I dag planering genom telefonen och lite inköp.
Kramis
Posted by Picasa

tisdag 24 augusti 2010


Japp!! Nu är det färdigbakat och fixat!!
Nu kan kalaset börja.
Posted by Picasa

måndag 23 augusti 2010

Papperspyssel!!

Nu har jag pysslat med lite tidningspapper. Den här terminen ska jag återbruka med massor av elever vid olika tillfällen och vad passar då inte bättre än med tidningar som det finns överflöd av. Det här är bara början.....det kommer mera...............
Ha en bra dag!!












lördag 21 augusti 2010

Ljuvligt!!

Visst är det ljuvligt med massor av tända ljus när det blir mörka höstkvällar, jag tänder måååånga...............
Må gott!!






onsdag 18 augusti 2010

SÅLD!!!

Jag hade inte haft öppet i många sekunder när en dam sprang in och ryckte tavlan i mitt skyltfönster. Hon hade gått förbi den mååååånga gånger men tyvärr på mina stängda dagar så jag kan förstå att hon blev glad i dag när det var öppet. Hon hade bestämt sig direkt, priset spelade ingen roll. Roligt!! att min tavla får hänga hos någon som känner att den är helt rätt .
//Hanna

Såld!!

Min dag!!

Regn med tända ljus.
Butiken öppen 11-15
Tavlor som ska göras klar.
Möten med nya människor.
//Må gott Hanna

Går inte att lägga in bilder kommer senare under dagen


tisdag 17 augusti 2010

Roligt!!

I går började jag jobba i grannkommunen igen. En termin till med återbruksslöjd runt om i skolorna. Så nu ska det "skräpas" för fulla muggar igen. I dag blir det lite planering och senare under eftermiddagen är det familjedag med lekar och mat, roligt. I morgon och på torsdag har jag öppet i butiken i Söderhamn mellan 12-15
välkomna.


söndag 15 augusti 2010

torsdag 12 augusti 2010

PRV!

Nu har jag ställt ut lite alster på PRV i Söderhamn. En monter med smågrejer och en vägg med några tavlor. Hela fyra veckor får det hänga.
Nu ikväll har jag varit på verksamhetsmöte och efter det Styrelsemöte. Inför det nya året har jag en till grej på gång i en till lokal, jihooooo!! Mer om det får ni veta senare, ideérna bara spruuuuuuutar!!.  Här kommer lite bilder från PRV.







onsdag 11 augusti 2010

Jisses!! vad mycket folk det kom på Kolbullekvällen i går på cafeét, kul. I dag har jag öppet igen mellan 12-15 välkomna förbi.
Ha det gott//Hanna
Lite fler bilder från butiken!!





tisdag 10 augusti 2010

En till kamera!!

Japp!! I dag slog jag till och köpte mig en till kamera. Roooligt är det att fota men ibland vill man bara ha en liiiiten kamera i väskan, utifall en inspiration dyker upp och behöver fotas. Så sagt och gjort så slog jag till och köpte en liiiten. Nu har jag sprungit omkring och fotat lite i Butiken woalá!! här kommer några bilder fotade med den liiiilla kameran.
Må gott//Hanna









ÖPPET!

idag hos mig i butiken 12-15. I bland tappar man lusten att göra, göra precis vad som helst. Det har hänt mig till och från under sommaren, hjärnan har legat i ide. Nu när höstluften börjar att göra sig påmind så börjar sakta men säkert kreativiteten komma tillbaka. På torsdag hänger jag upp lite tavlor och ställer ut betong och återbruk på PRV (Patent och registreringsverket). Sen får det hänga i ca en månad, rooooligt. I kväll kl 19 är det Kolbullekväll på cafét i Bergvik, (Museét) så då jobbar jag några timmar där. Nu ska jag fixa till det lite här hemma innan jag åker iväg.
Ha det gott!!//Hanna


Nya tavlor............




Isprinsessor i återbruk!!


måndag 9 augusti 2010

Projekt!!

I går var vi till Järvsö och gick på Järvzoo, otroligt häääärligt, alla djuren var framme och vi kunde titta på dom på nära håll. Efter den turen åkte vi till Lill-Babs Caffär som var såååå mysig.
I dag är det regn, massor av regn och jag har en hel del jobb att fixa med i dag. Nästa vecka börjar jag att jobba lite med elever på skolor. Under den här terminen deltar jag i två projekt i två olika kommuner med skapande så det ska bli spännande.
Ha det gott//Hanna
Brädor efter ett rivet klocktorn.......
Tavla med anor från en gammal gardin

lördag 7 augusti 2010

Lördags jobb!!

I dag jobbar jag några timmar på Bergviks Industrimuseéum. Här byggdes världens första sulfitfabrik så att det finns en del att se. Sitter man i styrelsen för Alltinget får man ställa upp ibland. Museét ligger alldeles invid Ljusnans kant, otroligt vackert. I kväll är det hamburgerkväll hos vänner, längar MUIMS!! Opps!!nu kommer det kunder måste springar!!! Må gott//Hanna






torsdag 5 augusti 2010

Sommarhattar


i betong för trädgården.


tisdag 3 augusti 2010

Oj Oj Oj!!!

Vad jag har fått sälja grejer i dag i butiken och det är så KUL!!! Roligt att mina saker får flytta hem till er och att ni gillar dom. TACK!!! Så nu i kväll har jag får producera mera, några nya tavlor håller på att komma till.

Den här såldes som en 60-års present i dag....


Såld i dag....jihooo

måndag 2 augusti 2010

Marknaden.....

....gick bara bra, fick sååååå mycket beröm för mina grejer så jag tror att jag växte några decimeter. TACK!!! Många människor var det under lördagen, den bästa  dagen för mig. På söndagen var det lite mindre besökare men jag sålde lite då med, KUL!!!.
Må gott//Hanna