torsdag 30 december 2010

GOTT SLUT & ETT GOTT NYTT ÅR.....


.....vill jag önska alla er som tittar in hos mig. TACK alla ni som har lämnat gratulationer inför mitt nya jobb. Det känns jätte bra och tankarna har satt i gång med nya ideer och arbeten. Jag kommer fortfarande att ha öppet i Butiken två dagar i veckan och jobba på som vanligt med projekten som jag medverkar i och kurser som jag håller. Året börjar bra för mig och önskar att det fortsätter i den riktningen och detsamma önskar jag er.
Hundra kramar Hanna

onsdag 29 december 2010

"fröken"

Jihoooo!!! Jobbet blev mitt. Snart börjar ett nytt år med massor av nya möjligheter.
Tre dagar i veckan som "fröken och två dagar som egenföretagare.

marschallhållare av korvburk!!

måndag 27 december 2010

Hoppas!

En arbetsintervju är avklarad och jag hoppas att det blir jag!!! jihoooo!!!


Skön ledighet!

En god helg är över. En julafton med god mat, bad i tunna, familjespel och musiktävling, treeeevligt. Juldagen bjöd på bio i 3d och annandagjul var vi insnöad så turen till vänner fick ställas in. I dag är början på en ny vecka med en skön ledighet. Sonen kommer hem och ska hjälpa till att skotta taken innan det kommer mer snö.
Hoppas att ni alla har haft en bra helg!!
//Hanna

Dottern i full färd med att skotta fram badtunnan....fredag 24 december 2010

GOD JUL!!!

Vill önska alla som kikar in här hos mig en riktigt god jul!!
 Kramar Hanna

tisdag 21 december 2010

Arbetsintervju!!

Förkyld som bara tuuuuuusan!!! Det går år i mellan att jag/vi är sjuk men lagom till jul så kommer en förkylning till var och en i familjen. I dag har jag och mamma i alla fall varit ut och julhandlat lite och lite till blir det i morgon. Butiken har jag öppen mellan 12-14 för utlämning av beställda tavlor och utifall någon där ute måste ha några sista minuten klappar.!! STÄNGT har jag på torsdag och mellan jul och ny år, för en av dagarna ska jag på arbetsintervju, håll tummarna, ett kreativt jobb är det såklart!! Nu blir det lite mys i soffan innan det är kväller!!
//Hanna


måndag 20 december 2010

Insnöad!!

Japp!! nu är det andra vintern på rad som det har kommit och kommer MASSOR av snö här hos oss till jul. Jag är en sån som tycker att är det vinter så kan det eller ska det vara snö. Men nu känner jag att det finns en gräns. I går skottade jag tre gånger och varje gång hunden Buster skulle ut så syntes det inte att skyffeln hade varit framme, det kom säkert en halv meter. Och det snöar än!!! I kväll är det meningen att jag ska på Julfest med mitt jobb som jag slutar i morgon, men det vete sjutton om jag ska ta mig ut på vägarna och köra, det fastnar bilar heeela tiden. Jag har gjort tjugoåtta återbrukade julklappar till mina kollergor så det vore roligt att kunna åka. 
Trevlig Måndag//Hannalördag 18 december 2010

Stockholmsdam!!!

I dag var jag in till Butiken bara för att öppna för en Stockholmsdam, en rar sådan. En trogen kund så det är klart att jag låser upp för henne så här lite före jul. 
Av en krossad glasburk har jag byggt mig en granskulptur.....vackert!!
Trevlig Lördag//Hanna


torsdag 16 december 2010

Julmys....

.....i butiken. Den här veckan är det fullt göra med tavlor som ska vara klara till jul. Lite mys med gran och tända ljus......i dag öppet 12-15 
välkomna//Hanna En ny kärlek har kommit till.....


tisdag 14 december 2010

I stället för......

....stickning framför teven så gjorde jag mig en krumilurtavla.....fiiiin va??
Trevlig Kväll//Hanna


måndag 13 december 2010

Lucia.....

....och jag har gjort en klänning av toner från Lucia. I dag är det AP-Möte i Bollnäs och för mig är det det sista. Lite julklappar ska inhandlas innan hemfärd.
 Ha en bra dag.

söndag 12 december 2010

Söndag!!

och den tredje advent. Jag tycker att advent är den häääärligaste tiden. Myset före jul, god mat, vänner och förväntan...... I går var vi bortbjudna och innan vi gick så pysslade jag i hop några små presenter som vi tog med. En påse med små små flaggor innehållande större flaggor på snöre klippta av papper från en notbok. Värdinnan blev superglad och jag med, ännu en återbrukspresent som gör någon glad.
 TACK för god mat L och L.
Trevlig Söndag
Hanna
lördag 11 december 2010

Janssonsfrestelse!!!

Tjejkvällen i Butiken gick bra och de önskade sig fler mysiga kvällar, kul. I dag är en ledig lördag och det ska bli skönt. Lite tvätt och städning och senare den återkommande janssonsfrestelsekvällen hos vänner, det ska bli härligt. Lite pyssel för egen del ska också hinnas med. 
Trevlig lördag!!//Hanna


I stället för blommor som sällan överlever hemma hos oss så plockar jag kvistar i olika sorter, 
de blir fint de med.


torsdag 9 december 2010

Tjejmys!!

Nu på morgonen har jag paketerat sex stycken tavlor som ska hämtas under nästa vecka. Fast jag trycker och trycker så blir det aldrig en tavla som är den andra lik, roligt. När jag skulle göra en krans av pappersremsor så var både katten och hunden i högen före mig så nu är det papper i heeela huset. I kväll är det tjejmys med pyssel för min del. Trevlig torsdag.
Hanna

onsdag 8 december 2010

mer återbruk.......

....har jag pysslat med. Vimplar till min gran, fina enkla gjord av vanligt tidningspapper ur en veckotidning.
Marschallhållare av en större konservburk och en ljuslykta av en tomburk. Pyssla på!!!!. I dag ska jag åka till optikern och kolla synen, kanske blir det ett par glasögon på näsan vid pysslandet hädanefter..... Sen öppnar jag Butiken för en stund 12-15. 
Trevlig Dag!!


tisdag 7 december 2010

Tråkigt!!...

.....tycker jag att det är när jag ser mina produkter avkopierade rakt av och dessutom säljs de på ett Loppis.
Jag har inspirationskurser och vill att människor ska vara kreativa och inspireras i massor av mig men det är inte OK att någon kopierar mina tavlor och andra produkter rakt av, fy!!!!.
Trevlig kväll//Hanna

Jobb!!

I dag har jag varit på en skola igen och tolv kreativa elever har jobbat på i rask fart. I dag gjorde vi kransar av dokumentförsrörarskräp. Remsor av papper blir dom vackraste kransar och det bästa av allt är att barnen får ta hur mycket material de vill och det händer inte ofta då skolan har begränsat med resurser. Då är det bra att jag "Skräp Hanna" kommer med massor av nya ideér och inspiration . Bilder på krans kommer lite senare!!
Ha det gott//Hanna

söndag 5 december 2010

Andra advent och.....

...här var det tänt. I dag är det julmarknad på Bergviks Museum. Eftersom jag sitter i styrelsen så kommer jag att finnas på plats för att styra och ställa lite. Några produkter kommer att finnas med från min butik också. Vill du mysa i en vacker miljö så kom....kom....14-18.

fredag 3 december 2010

Lite återbruk.....

....har jag pysslat med idag. En enkel fin ljuslykta av en tomburk som jag sen har sprejat med färg. Just nu är jag i butiken en stund, leverans av tavlor och lite annat. I morgon har vi kalas för mannen med släktmiddag så i kväll blir det att pyssla till det lite, roligt. Under söndagen kl 14-18 har Bergviks museum julmarknad i en häääärlig miljö med gott fika, Välkomna om tid finns.
Ha en bra fredag//Hanna

onsdag 1 december 2010

När jag skulle.............

...blanda färg till mina tavlor som jag trycker så blev det så vackert... kolla!!