söndag 29 maj 2011

GRATTIS

TILL ALLA SÖTA MAMMOR I DAG!


lördag 28 maj 2011

Grönt!

Japp, nu är ännu en beställd tavla tryckt och inslagen i de somrigaste pappret,  grönt med vita prickar....och hoppsan det matchar min nyinköpta sop!! ....fiiiint!


fredag 27 maj 2011

Tittar in och säger.......

HEJ
Nya handtryckta kort har jag pysslat med under veckan.


måndag 23 maj 2011

På rad!

Sommarens beställningar i betong........vackra även utan blommor.....


Litet hus!

Vår dotter J har ett eget litet hus på gården med en liten uteplats mot solen. Litet och litet det är faktiskt 3 rum och kök. Som en liten sommarstuga. Snart är det dags för henne att flytta ut. Lite färg på golven så är det så gott som klart. När dottern sen flyttar till lägenhet så tror jag att jag tar över och använder det som ateljé och en liten kursgård och det kan ju bli ganska snart eftersom hon fyller 18år i år. 
Trevlig kväll//Hannasöndag 22 maj 2011

Det är insidan som räknas!

I en liten liten stuga med en liten liten dörr ska jag  bo när jag jobbar i Vidablick. Man ska inte döma någon eller något pga av utsidan det är insidan som räknas.
Ha det bäst i solen.//HannaVidablick...

börjar att ta form....Ljuuuuvligt vackert med en utsikt över Rättvik

tisdag 17 maj 2011

Fixar!

När lite tid finns över målar jag väggar, lite lister och fönster i sovrummet. Eftersom allt torkar så fixar jag och pyntar till, kan ju absolut inte vänta till hela rummet är klart.
 En vägg i taget..... Ha en bra dag!
söndag 15 maj 2011

A B C D E F G H !

I dag blir det en söndag fylld med bokstäver. Jag har massor att trycka. Inte bara tavlor utan även  reklam som ska stå utanför en stor affärskedja, kul! Tänkte texta först men bestämmer mig för att trycka, det blir ju så snyggt! Jag kan aldrig säga nej!! är så roligt när ni gillar det jag gör. I bland blir det väntetid men den som väntar på något gott......
I går var det städdag med grannar. Eldade, fikade och fint blev det. Jag gjorde min första betonggjutning för i år men tycker att det är bra mycket roligare när solen skiner. 
Trevlig Söndag//Hanna


lördag 14 maj 2011

Konstigt!

Något konstigt har det  varit med blogger....inläggen lever sitt eget liv. Inlägget som jag lade in i torsdags kom in i går och bilden var försvunnen.....ja,ja!! nu funkar det igen. I dag har det städats mellan gårdarna och grannar. Eldat ris och fikat. Första gjutningen har blivit gjord och fortsättning följer i morgon. Nu Schlagerfestival!
Trevlig kväll!!//Hanna

fredag 13 maj 2011

I går var jag till Uppsala och återbrukade. Varm i hjärtat blir jag när jag kommer till ett nytt ställe och alla, både lärare och elever tar i mot mig med öppet hjärta. Tack till alla er! I morgon är det dags igen 38 mil fram och åter. Väl hemma igen blir det god mat och dryck men grannar. 
Tjolavippen!//Hanna

lördag 7 maj 2011

Mjölkkartong!

Lite ny inspiration som ska följa med mig till Uppsala nästa vecka när jag ska dit och kursa. Tomma mjölkkartonger kan bli till masssssor av vackra ting. En fin fin presentväska eller vas eller varför inte en blomkruka eller pennburk. Här har jag klätt tomma kartonger med tapetsrester och kapsyler. 
Trevlig lördag!
//Hanna

fredag 6 maj 2011

Fredag....

.....igen.
 Hoppas på sol och varmare grader. tisdag 3 maj 2011

Redan tisdag!

....oj! tisdag och i morgon är det redan mitt i veckan. Jag pysslar på under kvällstid med elevomdömen och egna beställningar. I sommar kommer jag att under tre månader sälja mina produkter i Rättvik på vackra Vidablick!
så semestrar ni i Rättvik, välkomna! Jag måste producera i massor och har tänkt att sätta i gång gjutarfabriken till helgen. 
Må gott//Hanna


söndag 1 maj 2011

Två!

Nu har båda cyklarna kommit på plats här hemma så nu väntar dom på att bli iväg trampade........
//Hanna


Kaos!!

I bland blir det bara så rörigt, precis överallt......Nu packar jag om och fyller på inför skapande skola och återbruk i Uppsala om en och en halv vecka under två dagar......Och efter det fortsätter jag att kursa kring i kommunens skolor ända fram till sommarlovet. Såklart jobbar jag vidare som slöjdfröken också tre dagar i veckan.....så nu är det full rulle. 
Kram//Hanna