lördag 31 december 2011

GOTT NYTT ÅR

.......och många kramar från mig.



tisdag 20 december 2011

Juletid & Julefrid!

Meeen puuuust! Stannar jag upp nu så somnar jag mot en vägg där jag står och det går ju inte för sig det är ju snart jul och några klappar till måste inhandlas. Sista Ugglan inför jul är lagd på postlådan och några grafiska familjetavlor väntar på att få ramar men sen så. Juletid ska till sist bli julefrid....lika varje år. Nu ikväll har vi varit på lite mys inför jul och i morgon fortsätter vi med myset här hemma med vänner. 
Må gott/Hanna




söndag 18 december 2011

Känns skönt!

En ljuvlig lördagskväll blev det i en fullsatt kyrka. Många tusen kom in i kollekten till de "behövande". Tänk när många ger lite så blir det så otroligt mycket. Alla kan göra något. I dag har jag fixat med de sista beställningarna som ska vara klara inför jul, känns skönt. Och jag kan säga att det blir MYCKET kärlek och ugglor i paketen i år. I morgon är början på en ny vecka och massor av jobb. Mig hittar ni i Butiken Krukmakeri och Hantverk under måndagen. Trevlig fjärde advent. Kram


lördag 17 december 2011

Söderhamn för alla!

Goood morgon! Uppe med tuppen, hela huset snart färdigstädat och tvätt i maskinen. I bland hinner man massor. Snart tar jag en tur till staden för att köpa en julklapp eller två. Det blir inte så många, några nyttiga bara. Fika hos gossen med flickvän som har flyttat till en ny lägenhet mitt i centrum och i kväll blir det ett besök i  vår kyrka där det ges en konsert för de behövande i Söderhamn. Skiva finns att köpa och naturligt vis har vi gjort det. Alla som kan KOM! Kvällen avslutas hos vänner i julens tecken. Kram!




onsdag 14 december 2011

Stopp!

Nu är det full rulle i verkstan. Från och med i dag är det beställningsstopp på Familjetavlor för att de som beställt ska hinna få dem innan jul MEN kan man vänta till efter jul så är det bara att beställa. Jätteroligt att så många har köp sina julklappar hos mig. TACK! I dag jobbar jag i Butiken och sen är det hårdkörning tills dagen före jul.  
Må gott//Hanna


tisdag 13 december 2011

Glad Lucia!

Hemma efter en liten tripp på havet och genom vackra Stockholms skärgård. Huuur trevligt som helst har vi haft.
I går hade jag söndag och i dag är det  vips! tisdag, vilken bra början på veckan. Tryck av B O K S T Ä V  E R blir det i dag och massor av fix inför dotterns flytt. Mina HJÄRTEUGGLOR flyger i väg fort nu så några sådana ska jag också rama in. Glad Lucia alla och ät Lussebullar i massor.


söndag 11 december 2011

Söndag......

....och jag packar väskan för att ta en tur med dottern, hennes kompis, mamma och hennes man.
hörs i morgon. Ha en bra dag!


lördag 10 december 2011

Fikarast!

I dag är det jobbardag här hemma. Fördelen med att få jobba hemma då och då är ljuvlig! Tända ljus och fikarast när och hur man vill mitt bland penslar och målarfärg...jippiii!!! Ha en bra lördag.


fredag 9 december 2011

Äntligen.....

har det kommit snö hos oss, hääärligt men bara en liten bit bort så regnar det. Hoppas att snön får ligga kvar för allt känns lite bättre då det är ju ändå snart jul. I dag är det jobb i butik sen en ledig helg. På söndag så åker jag på kryssning och äter julbord med några rara människor. Kram och ha en bra dag.


tisdag 6 december 2011

Nu finns....

HJÄRTEUGGLAN. i vykortsformat.....25:/st 5 kr går till Hjärt -och Lungfonden.


Tisdag!

I går hade vi kalas för mannen med goda mackor och glögg och i dag tisdag har dotterns klass precis varit här och lunchat. 40 hamburgare har blivit uppäten....ljuvligt! Jag ska ta tag i beställningar och sen kanske en promenad i solen fast jag hade hellre sett att det hade varit massor av snö och mulet.
    Ha en bra dag!


söndag 4 december 2011

JULMARKNAD!

I dag står jag på julmarknad. En liten julig och mysig. Bergviks Industrimuseum 14-18 VÄLKOMNA



lördag 3 december 2011

Lördag och......

lite lördagsmys förenat med packning inför morgondagens lilla JULMARKNAD på Bergviks Industrimuseum mellan kl 14-18 VÄLKOMNA. Det är faktiskt den enda julmarknaden jag är med på i år pga av att jag måste ge lite mer tid åt mig själv. Självklart kan ni köpa mina ugglor där och lite annat smått och gott. NYTT är HJÄRTEUGGLAN som kort med kuvert. 25kr och 5kr går till Hjärt -och lungfonden. Ha en mysig lördag! Kram Hanna