onsdag 31 mars 2010

Blommor!!

I dag har jag ÖPPET 11-16 VÄLKOMNA!!
Mina blommor i ett tidigare inlägg har fått ett nytt liv, avklippta i en skål. Ha en bra dag//Hanna



tisdag 30 mars 2010

ÄGG!!

 I morgon fyller en trevlig och rolig tjej år, så i dag har jag gjort fin fina ägg till henne som är fylld med små chokladkaniner i olika färger.
Ha det gott//Hanna



Tandläkarbesök!

I går var det en dag fylld med möten igen, oftast en måndag inträffar alla stillasittande möten när man helst skulle vilja ha en fartig dag för att komma igång med veckan. I dag lite pyssel och fixande inför Mässan som vi ska vara med och delta på med Kulturskolan. Ett tandläkarbesök är inbokat efter att ha tuggat lite seg godis...hmm. I kväll Teaterskolan för näst sista gången med den här gruppen.
Min nya fiiiina matta..........

söndag 28 mars 2010

Tack!

Vackra blommor och ett vackert ljusägg fick vi i går när vi hade middag med goda vänner Tack!!
Må gott//Hanna


I tidningen Betong

finns lite av mig med.....



lördag 27 mars 2010

Nypysslat!!

Nypysslat Stor "Jeanstavla".
Återbruk av gamla jeans, spetsar och en duk. I dag är det mörkt ute, regnet hänger i luften så det får bli en innedag. I kväll kommer flera goda vänner och vi ska äta god mat och dryck.
Må gott//Hanna



fredag 26 mars 2010

Nya "Skräpkort"

Här kommer nya gratulationskort gjord av gammal kartong och tomma värmeljushållare.
Fiiiiint!
Må gott!!/Hanna



torsdag 25 mars 2010

Betong i Stockholm!!

Betongkurs i Stockholm förgyller min dag......




tisdag 23 mars 2010

Fylld på den ena tom på den andra!!

I bland hinner jag inte pyssla och just nu är det en så´n period. I dag har jag varit på möte, möte, möte och möte. Japp!! jag har hunnit avverka fyra stycken så nu är hjärna fylld på ena sidan och tom på den andra. I morgon har jag öppet i butiken 11.00-16.00 Välkomna.
Jag ska trycka en beställd "familjtavla" och sen ska jag pyssla på lite till min svägerska som fyller hela 50år på söndag.
Ha det gott/Hanna


måndag 22 mars 2010

Spännande saker!

I dag har jag varit på möte i Bollnäs och i morgon är det en ny dag med möten. Planering inför Kultrskolans medverkan i Hälsinge Expon, en Leva och Bo mässa i Bollnäs. Nya spännande saker händer hela tiden och mer om det berättar jag när allt är klart.
I dag har vi hämtat hem vårat nya bord och stolar som ska stå i köket, det är fyra stolar på bilden men vi ska ha sex, fiiiint eller hur.
Ha det gott//Hanna

söndag 21 mars 2010

Vatten i en liten bäck!!

Tjohej! I går deltog jag på en liten Mässa i Lingbo hela dagen. Många människor hittade dit i det vackra vädret. Ca 9 plusgrader och takdroppet rann som vatten i en liten bäck.  Jag gjorde reklam för mina kurser och hade en del alster och ett bildspel med mig. Många blev intresserad och jag hoppas att de hör av sig igen. I dag Snöar det, fy hundan så tråkigt. Det blir en dag inomhus med lite städ och pyssel.
Ha det gott Hanna
Jag vill ha vår så att jag kan sitt här i mitt hörn och dricka kaffe......

.....plocka fram mina röda små skor som har sin plats på bron hela våren och sommaren.....

.....och till och med klippa gräset längtar jag till......

fredag 19 mars 2010

Hälsomässa!

Tjohej!
I dag ska jag måla färdigt några tavlor som jag började med i går. Dom ska vara med på Hälsomässan i Lingbo i helgen. I går städadae jag hela butiken så nu fattas det bara lite doftande vårblommor.
Må gott//Hanna


onsdag 17 mars 2010

Sommaren!!

Full rulle i dag med. Onsdagar brukar jag inte ha någon skola att Återbruka i men i dag är det onsdag och jag ska i väg med min väska igen.
Sen åker jag och har ÖPPET i min butik en stund 14-17.
Välkomna om ni har vägarna förbi.
Lite pyssel som gör att sommaren inte känns så långt
borta visar jag er idag.
Må gott//Hanna
Fotsalt med lavendeldoft

Doftpåse "Lavendel"

Doftande rosor i gips

tisdag 16 mars 2010

Raketfart!

I dag packar jag om min Återbruksväska och åker till en annan skola. Skräpmuffins ska det bakas i dag så det står häääärliga till. Mamma fick inte åka hem i går men kanske i dag så då åker jag i raketfart och hämtar hem henne. På lördag ska jag vara med på en Hälsomässa med mina alster och kurser, spännande ska det bli. För vad är inte skapande verksamhet om inte "Hälsa".
Må gott//Hanna
Återbruksspel "Tre i rad" med spelpjäser av knoppar till gardinstänger och gamla snören.

Skräpmuffins gjord av tygrester och fylld med tidningspapper

måndag 15 mars 2010

I dag!!

I dag jobbar jag på en skola med Återbruksslöjd, spännande. Sen ska jag förhoppningsvis hämta hem min mamma från sjukhuset.
Må gott//Hanna


söndag 14 mars 2010

Solen skiner!!

Tjohej!!
I dag är det städdag, jisses vad dammet ligger fiiint när solen skiner. Jag har inte pysslat på något under helgen, ibland måste den delen av hjärnan vila. Kommer ni ihåg att jag visade upp den här gamla dockvagnen i ett tidigare inlägg. Nu har den blivit ommålad och nybäddad av min mamma. Må gott//Hanna

fredag 12 mars 2010

Hjärta!!

Min mamma lagade sitt hjärta i går och mår nu bättre, det känns skönt. Kursen i Stockholm gick bara bra. Arton tjejer blandade betong så det stog härliga till. Väntar med spänning på att de skickar bilder till mig så att jag får se resultatet. Öppet I dag 11-14,
lite kortare dag i dag.
Ha det sååå gott//Hanna
Betong och Återbruk

torsdag 11 mars 2010

Pyssel!

Här kommer det lite nya alster som jag pysslade med i Butiken i går. I dag är det Stockholm och kurs i betonggjutning som gäller men jag kommer hem i kväll igen.
I morgon Fredag har jag öppet i Butiken mellan 11-14.
Må gott//Hanna
Tavlor med gipsfigurer.......

Nybakad Princesstårta i betong på spisen och bakelser i tyg som väntar i ugnen......

tisdag 9 mars 2010

Vacker....

gravdekoration.....


måndag 8 mars 2010

Trött!

I dag har varit en jobbig dag. Min mamma ligger på sjukhuset och jag var där i natt och oroat mig hela dagen. Må gott//Hanna

söndag 7 mars 2010

Kalasdag gånger tre!

I dag ska vi gratta tre stycken. I går visade jag vad jag hade gjort till storebror och här kommer pojkarnas present. Snygga jeanstavlor med pengar i fickan, coooola eller hur??
Ha det gott//Hanna



lördag 6 mars 2010

Låda!

Lördag blev denna veckas städdag, har inte hunnit under veckan som annars kan vara skönt. Mellan dammsugaren och moppskaftet har jag pysslat på lite presenter, massor av släkt har fyllt och fyller år den här månaden. I morgon ska vi gratta min Storebror, hans pojk och bonusgrabben. Till STOREbror har jag tagit en skokartong och gjort en vacker låda, den är fylld med "fin" dryck.
Till gossarna är jag inte riktigt klar....hmm men jag har ideer, för dom finns det gott om kan jag säga. Förr gjorde jag "Kom i Håg" tavlor som nu har börjat att sälja igen så i dag har jag gjort hela nio stycken till med olika fin fina motiv.
Trevlig lördag//Hanna
Vacker "LÅDA"

KOM I HÅG tavlor

fredag 5 mars 2010

Takdropp!

Det känns att det är våååår i luften, solen skiner och takdroppet har kommit i gång. ALLA människor är mycket gladare efter metervis med snö. I dag har det kommit in många nya människor i Butiken och dom kommer tillbaka, dom gillar mina grejer och jag blir såååå glad. Jag frågade kunderna
 - Ska det vara en present??
-Nej det är till mig själv.
Häääärligt att ni vill unna er själva vackra saker då och då.
I dag har jag haft sällskap i butiken av söta Buster.
Trevlig Helg//Kram Hanna

Nya tavlor

Buster