söndag 30 maj 2010

Morsdag!!

I går var jag med på Flygdagarna i Söderhamn. Många människor, säkert några tusen. Jag delade ut reklam om min verksamhet i massor. Vädret kunde ha varit bättre det blåste KALLA vindar så långkalsonger skulle ha suttit fiiiint. I dag Söndag är det morsdag så glöm inte att krama alla mammor.
KRAM MAMMA
//Hanna
Designen är min egen. Inspireras gärna men kopiera inte.

torsdag 27 maj 2010

Tovning!!

I dag har jag varit och tovat med 60-70 st sjuåringar, jisses vad såpa och lödder det blev. Efter åkte jag direkt till Butiken och packade inför helgen och Flygardagarna. I morgon blir det grillat med vänner och sen en tidig kväller. På lördagen ska vi vara på plats senast nio. Jihooooo!!!!

lördag 22 maj 2010

Lördag.....

.....,mannen och jag åker till Sundsvall och myyyyser. Vi ska övernatta hos en barndomsvän till mig som jag inte har träffat på måååååååånga år, längtar. Solen skiner och det ser ut att bli en bra lördag.
Ha det gott alla//Kram Hannatorsdag 20 maj 2010

Nu är sommaren på gång!!

Det märks att sommaren är på gång och att man vill vara ute i trädgården eller på sin lilla täppa och pyssla. Fler och fler hör av sig ang kurser i Betonggjutning och jag bokar såklart in....roligt. Olika arbetsplatser kommer tillsammans eller så är det kompisgäng. Under sommaren så håller jag till i min trädgård och har kurserna, under senhösten och vinter går det alltid att fixa lokal.Ha en bra dag!!

onsdag 19 maj 2010

Kallt!!

I dag när jag kom till Butiken så var det kallare inne än ute. Upp med dörren och in med värmen, trots regnet utanför och värmeljus tända i massor för att få upp graderna. I dag tillverkar jag nya kransar av taggtråd att hänga i trädgården, snart dags för fler mässor och marknader. Ha det gott och tack så hjärtligt för att ni tittar in till mig Kram Hannatisdag 18 maj 2010

Glada fröknar i massor!!

På kurs i min trädgård.....
Fiiiint!!

Det som förr var "Hannas Bod" hemma i en del av garaget har nu blivit mannens sida igen. Vår fiiiina bil har fått varit i ett annat garage därför att den inte har fått plats men NU har den fått en extra fiiiin plats hemma. Ena väggen har fått lika gul färg som bilen, borstarna till sopmaskinen till traktorn har jag hängt upp som dekoratiorner på väggarna och fondväggen har fått massor av gamla LP-skivor som tufft blickfång. En svart soffa med sydda kuddar i grönt och gult står i det en hörnet.
Ha det gott//Hannamåndag 17 maj 2010

Utomhus!!

Nu ligger inomhus pysslet på hyllan ett tag för nu är det utomhus som gäller. Hela helgen har varit en utehelg och massor har blivit gjort. Jag bär fortfarande stenar till vår slänt vid uteplatsen, möbler till grabbens uteplats oljelaseras i svart, blommor planteras och trappor oljas. I morgon är det dags för ett gäng tjejer att komma till min trädgård på gjutarkurs, hoppas att vädret är lika med SOL.
 Ha det gott//Hanna

lördag 15 maj 2010

I går....

...när jag skulle hämta en sak i bagegeluckan på min relativt nya bil så droppade det ut vit färg. I kurvorna på väg .......hade hinken med färg tippat och levt sitt eget liv under ett dygn i min bil, skiiiiiiit!!!. Jag ringde mannen och frågade - Vem älskar du mest, mig eller bilen??  Hem...hem...hem...skruvade ur inredningen där bak, skurade med allt jag kunde komma på....torka...torka...tooooorka. Fortsättning följer i dag så jag vet vad lördagen kommer att bjuda på. Nu vill jag bara ha lite sol när jag står där med vit färg i håret.
Ha en treeeevlig dag//Hanna

torsdag 13 maj 2010

Sten.....

sten....sten....sten....Jag bär och jag bär....överallt i trädgården lägger vi sten,naturliga stenar inte för rakt inte för fint bara naturligt.I går kväll tog vi bort vårt altangolv, där uterummet så småningom ska stå men tills dess blir det uteplats direkt på gruset med en mur av stenar runtomkring.
I morgon Fredag har jag bara öppet en liten, liten stund 12-14.
Helgen tillbringar vi hemma i trädgården.


Helgens jobb.....

Stengången fram till bron.......
Stenbro in till huset....

Sten runt hela huset.......

Sten slänten som går genom trädgården.....

Sten i trädgården......


måndag 10 maj 2010

Oj...Oj...Oj...

....jag har såååå mycket på gång både hemma och på jobbet så jag har helt enkelt inte riktigt haft tid för bloggen. Men här kommer en liten uppdatering. I helgen har min mamma och hennes man sovtränat hos oss i deras nyinköpta husbil, trevligt värre med grillning och lite vin. I dag har jag varit till Skärså fiskeläger och lämnat både Betong och tavlor inför sommarens turistsäsong. Fick höra att det är ca 70 000 besökare under sommarsäsongen, otroligt roligt, och där ska mina grejer få säljas, jihooo!!
Hemma är det projekt överallt, inne får sig vissa ytor en uppfräschning av vit färg. En ny fondvägg har kommit på plats och sonen har flyttat ut till sitt hus på gården igen. Sonens hus måste målas på både på insidan och utsidan samt panelas och isoleras så där tillbringar jag minutrarna jag får över. Ute börjar vi bygget av en stoooor maskinhall till mannens alla leksaker. Altanen håller på att rivas för där ska ett nytt fiiiiiint uterum byggas så småningom.Tanken är i sommar. japp!!! nu är min vila över, dags att stega på.
Ha det gott//Hanna
Ingången till "ALBERT" Hantverk i Skärså.

Den otroooligt vackra utsikten från Butiken.

På väg till Skärså.....

Upp-packat och klartlördag 8 maj 2010

i dag..

ska jag städa städa städa städa städa efter sonen som har flyttat ut ur sitt rum och in till sitt lilla hus på gården. Nu ska det bli ordning och reda på torpet igen som det brukar heta. Sen blir det en kopp kaffe under parasollet i min "hörna" 
Trevlig Dag//Hanna

fredag 7 maj 2010

I dag.....

är det ÖPPET hos mig! Från klockan 11 och alldeles säkert fram till 15.00, har en del ärenden och inköp av fler canvastavlor som jag måste göra den sista timmen. Härliga fredag, kanske blir det grillning i kväll. Med vovven gick det bra, han får medicin som han får ta när han blir trebent, han är för gammal för att opereras, hua!! det är inte lätt att bli till åren.
Ha det gott//Hanna

onsdag 5 maj 2010

Öppet hos mig

I dag 11-16.Välkomna.
Till veckan ska jag till Hantverksboden
"Albert" som ligger bredvid
Restaurang Albertina Skärså och lämna lite alster som ska vara till försäljning under sommaren. Så under den här veckan är det tillverkning av både betong och tavlor. Må gott//Hanna

måndag 3 maj 2010

i dag....

....återbruk på en skola och efter lunch möte på Kulturskolan.
Ha en bra dag//Hanna


söndag 2 maj 2010

I går....

.... började garagebygget, tapetsering av fondvägg, utrivning av skrubb, eldning av skräp.
I dag....tvättning av vinterkläder, rensning av skrubb, skräp i massor, målning av dörrfoder.....jag springer på.
Ha det gott//Hanna