lördag 29 januari 2011

"Frökenfin"

Helg igen!!! veckan har gått så otroligt fort. I går hade jag butiken öppen en stund och sen blev det inköp av lite nya kläder, måste ju vara "frökenfin" nu också. Alla mina kläder är full av färg så jag måste skärpa till mig och byta om när jag målar. Men när jag kommer på något så ska det ske nuuuu!! Tre nya vita lampor har blivit inköpt från Markslöjd till vardagsrum och mysrum. I kväll blir det kalas. 2 * 30 år, ska bli otroligt trevligt. 
Ha en bra Lördag!!
//Hanna



onsdag 26 januari 2011

Onsdag!!

Två arbetsdagar avklarad, i dag blir det lite Butiksjobb 12-14, har ni vägarna förbi KOM IN! Det är såååå roligt att jobba på skola, dels är det ett roligt jobb med mysiga elever och dels är det att få ha arbetskamrater, betyder sååå mycket. Jag hinner inte pyssla så mycket själv just nu, alla tankar och ideér går till små projekt som eleverna ska jobba med. Lite planering inför våren och sommarens kurser i betongjutning och skräpkonst är också på gång. Nu måste jag åka, tänkte hinna titta lite på kläder innan jag öppnar Butiken.
Trevlig Onsdag//Hanna


söndag 23 januari 2011

Kombinatör!!

Efter en vecka fylld med jobb och en helg fylld av tjejmys så är det dags att börja planera nästa veckas jobb. Många har frågat om Butiken och så här ser våren ut. Jag kommer fortfarande att ha Butiken öppen en-två dagar i veckan, troligtvis ons och fred. Jag kommer att fortsätta ha kurser och inspirationsdagar som vanligt och tar gärna i mot beställningar som vanligt. Jag kommer att arbeta som Kombinatör, alltså vara anställd på halva tiden och driva mitt eget på den andra halvan. Det känns otroligt bra och bäst är nog att få ha kollegor i jobbet. Här är några till armband som jag tillverkat av bilslang, knappar,spets mm.190kr/st frakt ingår.
Trevlig söndag!!//Hanna


Posted by Picasa

torsdag 20 januari 2011

Fröken!!

Tjohej!! Hoppsan vad den här veckan har gått undan. Jag har ju börjat att jobba på skola och den här veckan har det varit varje dag men till veckan börjar jag på mitt schema. Oj, oj, oj vad trött jag har varit, många nya namn, arbetskamrater och uppgifter ska försöka att hitta en plats i mitt huvud så hjärnan arbetar på högtryck. Men otroligt roligt är det och jag tror att jag kommer att trivas som fisken i vattnet. Något pysslande har det inte blivit under veckan men tid till det blir det kanske i helgen. Jag och dottern är själva så nu blir det tjejmys i dagarna tre. 
KRAMEN
 Ha det gott//Hanna


En beställd 25-årspresent.
 Tavlorna är målade med inspiration från den då 5-åriga 25-åringens teckningar.

söndag 16 januari 2011

Tapet av serietidningar!!

Japp!! Nu är det ordning på kontoret/pysselrummet, känns skönt. Jag hängde upp några väskor som får agera förvaringsplats också, svart & vita såklart. Under helgen har jag sovit över hos sonen. Han har klippt ut hundratals sidor ur serietidningar och jag har klistrat och klistart så nu har vi tapetserat hans hall, blev riktigt snyggt och tufft kan jag säga. Nu är jag hemma igen och ska ta tag i mitt eget. I morgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli såååå roligt. Trevlig söndag//Hanna






Ordning och reda i pysselrummet


torsdag 13 januari 2011

Lagerlokal!!

Vi gjorde i ordning kontoret hemma sååå fint och jag skulle ha alla mina "pysselsaker" i ateljen/butiken meeen nu och då följer det med lite saker hem för att jag ska måla en tavla eller tex göra ett armband hemma på kvällen. Och nu ser kontoret ut som min man kallar det en lager lokal. I dag ska det bli ordning på det. Mer förvaringsplatser ska upp och alla mina tapeter ska få lådor, ordning och reda på torpet alltså. 
Ha det så bra //Hanna


onsdag 12 januari 2011

Fynd!!

I går tog jag en loppisrunda och det var tur. Vissa saker bara ska följa med mig hem meeen jag är noga med att det verkligen är fynd. En stol, stilren och enkel från IKEA tror jag, passade perfekt mot min svarta vägg i vardagsrummet. En ful, gul gammal lampskärm som jag klädde av och målade svart och den ska hänga i taket i v-rummet bara jag fixat sladd mm. Till sist ett notställ som jag sprayat svart och har  ställt på plats i mysrummet med två små tavlor på, istället för noter........
//Hanna








söndag 9 januari 2011

Före- Efter

Tack alla för kommentarerna i förra inlägget och jag är verkligen nöjd med väggen. Jag fortsätter med temat "tapetrester".
Resterna efter tapetresterna fick hamna på den helvita byrån i badrummet. Resultatet blev såklart kanonis. Ett nytt lager med vit färg och lack två gånger över tapeterna på lådorna, klart!!
Lappa på!! Trevlig söndag//Hanna


Posted by Picasa

lördag 8 januari 2011

Klart!!

Japp!! Nu har jag klippt och klistrat tapetrester, alla bitar är olika och vad fiiiiint det blev. Eftersom det var första gången jag gjorde lapptäcke på väggen så fick det bli i hallen uppe utifall det inte skulle kännas bra, men det gör det! Från att ha varit en hall med helt vita väggar och med ett litet bord och två stolar så blev det nu ett mysigt rum med ny soffa och kuddar, lite mer piff och sen så är det bara att myyyysa. Trevlig lördag.
//Hanna






torsdag 6 januari 2011

Lapptäcke fast på väggen!!

Länge har jag tänkt att göra en lapptäcksvägg av olika tapetbitar, det är återbruk det!! I stället för att kasta små bitar som blir över så kan det få bli en fiiin vägg någonstans. Så nu har ag tagit fram sax och linjal för här ska klippas bitar, kanske hinner jag börja att tapetsera senare i dag, resultat kommer!! trevlig torsdag till alla.
//Hanna




måndag 3 januari 2011

söndag 2 januari 2011

Nya gäster....

har det kommit till oss. Två vackra och hungriga.
Ett helt nytt år har vi nu framför oss och det blir vad vi gör det till. Jag ska göra mitt år till det bästa av många.....
Trevlig nyårsafton firades i Sundsvall hos en barndomsvän tillsammans med tjugo till, OJ!! så roligt vi hade. Pulkarace, paketspel,gooood mat och dryck. Nyårsdagen startade vi med god frukost och musiktävling innan det var dags för alla att bege sig hemåt.
God fortsättning!!
//Hanna