tisdag 29 mars 2011

Duuuktig!!

Go kväll!! 
Min dotter hon kreativiterar på hon med. På väggen i köket sitter två av hennes fin fina konsthantverk. Duuuktiga tjej!
Må gott// Hanna
måndag 28 mars 2011

Lakrits!!

I dag har katten Lakrits fått agera modell. Hon tyckte det var riktigt roooligt och ställde upp utan invändningar. Ljuuuuvliga söta kattflicka......
Trevlig Måndagkväll//Hanna

lördag 26 mars 2011

Tidigt!!

Vaknade tiiiidigt. Solen skiner och jag springer omkring i huset och städar, möblerar om lite och målar på min gamla kista som har blivit lite nött. I dag står det ett kalas på listan men sen blir det en lugn kväll.
Ha det gott i solen//Hanna
tisdag 22 mars 2011

Bråda dagar!!

våååååren är äntligen här. I dag sken solen, sen kom regnet, bara ljudet av regn som smattrar mot plåttaket, ljuuuuvligt! Jobb hela veckan, både åt kommunen och åt mig själv. Familjetavlor som ska levereras, två fyrtioårspresenter, en bröllopspresent och en avtackningsgåva........så roligt att ni väljer mina alster. TACK!!Full rulle med elever och omdömen som ska skrivas med andra ord livet é hääärligt!! 
Kram och ha det så gott//Hanna

Snaaaart kan vi plocka svamp.....
  
..........och leta mask

lördag 19 mars 2011

Solig lördag!!

....men igår kom det nästan en decimeter snö här hos oss, fyyy vad jag vill ha vår nu. I dag är det varmgrader och solen skiner från klarblå himmel.....ljuuuvliga lördag med kaffe och takdropp. Veckan har gått undan och jag såg att det var i tisdags som jag senast bloggade, skärpning på mig nu. I går var vi på "Brandkårsfest", tyckte precis att vi varit där men det var i höstast, treeevligt som vanligt att träffa massor av människor som man sällan ser. Jag har beställningar på flera familjetavlor den här veckan och två andra tavlor så det snurrar på. Ut i solen ni som ser den!! Må bäst// Hannatisdag 15 mars 2011

Konstig!!

I dag har jag jobbat som vanligt och sen en sväng till farbror doktorn. Har känt mig lite konstig och hängig på sista tiden meeeen nu blir det nog rätsida på det igen, Kanske har jag för mycket roooligt helt enkelt. I morgon onsdag ÖPPET i butiken mellan 12-14. Jag fortsätter att sticka på............
Må gott//Hanna


måndag 14 mars 2011

Strumpor och skor!!

I somras köpte jag mig ett par nya skor,  efter att de har varit bortglömda i garderoben under hela vintern har de nu fått kommit fram igen. Passar utmärkt att springa omkring i inomhus, jag vill gärna ha något på fötterna både på jobbet och hemma. Huset vi bor i är byggt 1909 så liiite drag kan det vara på golven under vintern."Docksta Gunilla" Kanonsköna och finns att köpa här. I dag började jag på att sticka ullstrumpor till mig själv. Även fast det går mot vår kan det vara skönt att sätta på sig ett par varma strumpor under kalla vår och sommar kvällar. 
Kramis //Hanna
Måndag....och en ny vecka.

Slut på lov och ledighet......som har varit toppen, äventyr varje dag. Måndag, tisdag och torsdag är mina frökendagar och jag får ofta hoppa in extra de andra två om någon lärare inte är på plats. Oj!! vad jag har putsat fönster i helgen, min skrapa är helt fantastisk, inte en rand blir kvar, otrooooligt för jag brukar aldrig lyckas riktigt bra. Inget foto i detta inlägg, lånar makens data och alla foton ligger i min. 
Önskar alla en bra Måndag//Hanna

lördag 12 mars 2011

En ny kompis!!


Jag har köpt mig en ny kompis, så nu ska vi putsa fönster av bara sjutton.
//Hanna

torsdag 10 mars 2011

Oj Oj!!

I bland blir det inte som man har tänkt sig!! Tjejmyset i Sundsvall som bara skulle vara över dagen blev till helmys och övernattning, roooligt. Wrooom..... till lite olika butiker för att införskaffa det viktigaste så som tandborstar och lite annat. Många butiker hann vi med och en del inköp blev det också och god mat på restaurang.  I morgon blir det en tripp till Gävle.......oj! oj!! vad vi åker...men bäst att passa på när man har lov.
Nu lite gott i magen och sen teve//Hannaonsdag 9 mars 2011

Sportlov dag 3!

Och jag och dottern åker norrut mot Sundsvall för en heldag med tjejmyyyys med de bästa utav tjejer. Mat och shopping står på schemat.....jihoooo!!!
 Ha en bra dag //Hanna


tisdag 8 mars 2011

Bäääää!!!

Kalaset i går gick bara fint, mycket gott fika och många treeeevliga människor var där. Tavlan som blev present fick några pärlor på sig och vips så kändes den klar!! I bland kan man tycka att det fattas något liksom......
Dottern J är en duktig hantverkare hon med. Hon går sitt första år på en Hantverkslinje. Ett vacker får som hon har gjort har fått sin plats hos oss. 
Ha en bra dag!!//Hanna
måndag 7 mars 2011

Åter igen......

Åter igen tycker jag att det är tråååkigt när vuxna kopierar rakt av och säljer det som sitt eget. Allt i min butik är gjort av mig och några vänner till mig. Det är inte rolgit att se vår design på ett loppis. Helt ok att bli inspirerad och pyssla för eget bruk av både barn och vuxna men inte ok att sälja det som sitt eget.
Nog om detta. När man är fröken då får man sportlov och just nu är det sportlov hos oss. Jag och dottern har planerat in lite mys var och varannan dag. I dag är det lite hemmafix och ikväll är det åter igen ett 40-års kalas.I lördags firade vi min bror på hans 40-årsdag och i kväll ska vi fira en söööt granne.
GRATTIS GRANNEN U PÅ DIN 40-årsdag!!


söndag 6 mars 2011

HJÄRTAN I MASSOR!!

"Skapa med skräp" på Bollnäs bibliotek i går gick utmärkt. Många barn och vuxna kom och blev inspirerade och pysslade i massor.   I dag har jag fortsatt med temat återbruk och klippt ut hjärtan, små, små hjärtan, såklart av olika tapetrester. Nu har alla hjärtan blivit fin fina tavlor och en tavla ska få bli en fyrtioårspresent till en rar tjej imorgon.
Ha en bra söndag//Hanna
lördag 5 mars 2011

Roligt!!

I dag är det full rulle här hos oss. Jag packar det sista för att åka till grannkommunen och på familjelördag. Jag ska inspirera i skräpkonst och pyssel en stund mitt på dagen. Eftermiddagen ska vi tillbringa hos min bror med familj och där ska vi fira i massor. Storebror H fyller fyrtio och hans son fyller också år. H:s sambo har en son som fyller tjugo och en bror som också fyller år i dagarna så då passar de på att ha ett stort kalas när alla ändå är samlade. Roligt!!
Kram alla rara//Hanna


tisdag 1 mars 2011

Papperskonst!!

Mellan pannkaksstekningen fick jag några minuter över........till lite papperskonst gjord av sidor från telefonkatalogen....kanske finns just DU med.
//Hanna