söndag 14 augusti 2011

Så här......

.....som "gubbarna" ser ut känner jag mig lite i dag. Längtar efter att få börja jobba igen men samtidigt har jag lite ångest över att långa lediga dagar är över. Sommarens minnen kan läggas till handlingarna och nya höstiga tar vid. Så i morgon är det dags igen att ta tag i den nya läroplanen och all planering inför möten med både nya och gamla elever och en ny termin. Jag jobbar på med mitt eget också och såklart händer det även saker på den fronten. Jag kommer att gå med i KRUKMAKERI OCH HANTVERK en Butik i Söderhamn där mina produkter kommer att säljas. Öppet Mån-lör året runt, bra va! 
Kommer att finnas där fom 1 okt.
Må gott//Hanna

2 kommentarer:

Hemmavid sa...

I know the feeling.. Känner mig både trött och rastlös.. borde gå och lägga mig, men vet att jag inte kmr att kunna somna..

Men det brukar ge sig efter några dagar, det går förvånansvärt fort att komma tillbaka i rutinerna igen, eller hur?

Vad bra att du kan sälja dina varor i Söderhamn även fortsättningsvis. Förstår att det måste vara svårt att hinna med butik och lärarjobb!

Ha en bra jobbstart imorgon!
Kramen Jenny

Marita sa...

Men de är ju hur gulliga som helst!! Men jag tror jag förstår vad du menar...börjar också jobba i morgon efter en underbar semester! Nu är det bara till att börja längta till nästa långledighet! Ha en bra vecka vännen! Kram, Marita