söndag 28 augusti 2011

Spännande!!

....idag fick jag ett samtal som kan leda till ett nytt samarbete......i en stad lite längre bort.


lördag 27 augusti 2011

Kalas!

......har vi haft för sonen som i i onsdags fyllde 20 år.....oj vad tiden går! sommaren kom tillbaka så vi myste utomhus. 
Trevlig lördagkväll!
Hanna

fredag 26 augusti 2011

Städatvättahandlaförberedakalasdag!

Hej! 
I dag är jag ledig från skolan men har massor av annat att fixa med. I morgon firar vi sonen som för några dagar sedan fyllde 20 år. Sommarvädret har lovat att återkomma under helgen och det vore underbart att kunna sitta ute i trädgården och mysa med alla gäster. 
Trevlig fredag
//Hanna


tisdag 23 augusti 2011

Hej!

........hej hej och nej jag har inte glömt bort er. Det har bara varit otroligt mycket just precis så här i skolstarten. Både för mig själv med scheman, elever, arbetsdagar, tider och för min dotter som börjar i åk två på gymnasiet.Under helgen som varit har vi  fyllt oss med massor av ny energi genom besök från utomstäders. Deras tvååriga son kunde charma med hela sig när han vaknade 05.30 varje morgon....och sa - Meeeen heeeej! 
oj!!oj!! det var längesedan här det minsan. Just precis nu har jag bakat smörgåstårtor för i morgon firar vi en 20-åring i vår familj, myyysigt! 
Kram//Hanna 


onsdag 17 augusti 2011

En ljuuuvlig kväll.........

har jag haft med betonggjutning på stadens ungdomsgård  Verkstäderna. Både unga och gamla var med och alla gick hem glada och nöjda. Även om man vet vad man gjutit så är det som lilla julafton när man ska plocka ur formarna.....några dagar senare.


tisdag 16 augusti 2011

Andra dagen.....

på jobbet är avklarad och det börjar ordna till sig bland scheman och annat. Nu är jag egenföretagare under de kommande två dagarna och sen avslutar jag veckan med ett möte på fredagmorgon och en hel helg med goda vänner från utomstäders, läääängtar.


söndag 14 augusti 2011

Så här......

.....som "gubbarna" ser ut känner jag mig lite i dag. Längtar efter att få börja jobba igen men samtidigt har jag lite ångest över att långa lediga dagar är över. Sommarens minnen kan läggas till handlingarna och nya höstiga tar vid. Så i morgon är det dags igen att ta tag i den nya läroplanen och all planering inför möten med både nya och gamla elever och en ny termin. Jag jobbar på med mitt eget också och såklart händer det även saker på den fronten. Jag kommer att gå med i KRUKMAKERI OCH HANTVERK en Butik i Söderhamn där mina produkter kommer att säljas. Öppet Mån-lör året runt, bra va! 
Kommer att finnas där fom 1 okt.
Må gott//Hanna

fredag 12 augusti 2011

Så här ser den ut.....


.....hyllan med mina produker på KENINGS, E-Center. Fint va!! Nu har jag lite bråttom. Varit in till staden och fixat lite, köpt fler kvittoblock och varit och häng två tavlor. Nu svidar jag om och åker in till sonen för att senare gå ut och äta tillsammans med hela familjen. Kram! 

torsdag 11 augusti 2011

Hjärtan


att hänga runt halsen.


tisdag 9 augusti 2011

På nytt vis!

Jag pysslar, tänker, provar och gör om men nu är jag nöjd. Mina populära handtryckta Familjetavlor har smittat av sig till lite mindre grafiska tryck och såklart signerade. Tryckta på kraftigare matt fotopapper. Så nu går de att beställas i A4 stl. Skickas i rulle eller hårt kuvert. Bäst gör sig trycket i en större ram med passepartout. 

m

söndag 7 augusti 2011

Ibland.......

....hittar man nya vänner som ger fler tillfällen för trevliga stunder. 
Igår kväll var en sån stund.


lördag 6 augusti 2011

Fredagsmys!

Fredagsmys här hemma hos oss med vänner.
fredag 5 augusti 2011

Grönt!

Länge har jag velat ha en mindre bil. Har haft en liten vit och en liten grön, bytte till en större röd men ångrade mig snabbt. Men snart alldeles snart så kommer en ny liten grön bil i mina ägor. Jag väntar! Får nöja mig med att titta på det gröna runtomkring så länge. 


torsdag 4 augusti 2011

Svart vitt och lite grönt

Köpte en bit tyg och gjorde en fondvägg, enkelt, snyggt och en snabb förändring för ett rum. 
Till det lite gröna nyanser.
Vackert!


onsdag 3 augusti 2011

Varmt!

Men oj, oj, oj vad varmt det är här i dag ca 27 grader i skuggan, ljuuuvligt. Jag pysslar på här hemma, målar lite lister och vägg i hallen. Väntar på mattläggaren som har lovat att komma men när vet ingen...hmm. Jag pysslar på med min hemsida. Försäljningen av mina HJÄRTAN FÖR HJÄRTAN tavlor kommer att ske genom den. Alla tavlor som finns klara kommer att läggas ut där under en egen sida.
Ha det gott i värmen!


Forskning!

Nu är samarbetet i gång. 
För varje tavla som blir såld så stödjer vi forskningen i Hjärt och lungfonden. 
Beställ en du med!