söndag 29 januari 2012

Bonusdag!

Kvällen i går var trevlig och doppet i baljan blev inte bara ett dopp utan ett lååååångbad, härligt. Skrivaren står fortfarande nedpackad i kartongen och där får den nog stå någon dag till tills lusten faller på. I dag har jag och dottern varit ute och övningskört och det gick otroligt bra. Nu får jag eller vi en bonusdag men henne eftersom hon åker till skolan direkt härifrån i morgon. I kväll blir det såklar Wallander så nu ska jag ta tag i alla roliga räkningar. Ha en bra söndag//Hanna


lördag 28 januari 2012

Lördag!

Oj! vad veckorna går fort. I dag blir det hemmafix, övningskörning med dottern och i kväll bad i balja och mat med vänner, vilken myslördag. Nu ska jag försöka mig på att packa upp mitt nya inköp, skrivaren. Den står fortfarande i kartongen och väntar.......gruvar mig lite för jag är absolut ingen som tycker om att läsa instruktioner osv. Då provar jag mig hellre fram fast det ibland tar timmar att komma på hur det funkar. Varför inte bara slå upp sidan och läsa??, ja,a allvarligt jag vet inte varför jag inte gör det men det brukar ju alltid ordna sig ändå. Kram och ha en bra Lördag//Hanna


onsdag 25 januari 2012

Vips!!

I dag skulle jag vara hemma och pyssla på men hur som helst så åkte jag till grannstaden för att inhandla ett eget litet tryckeri. Jag har haft funderingen länge till och från, vore så lämpligt att kunna göra tryck av original hemma  i stället för att skicka efter hela tiden och vips!! nu har jag det. Jag kostade på mig och tror inte att det blir så mycket billigare men samtidigt så behöver jag inte sitta på ett lager utan bara trycka upp det som mina kunder vill ha, jättebra!!!.....så nu blir jag väl vaken hela natten.......


tisdag 24 januari 2012

TITTA!!!

.....så fin plats min Hjärteuggla har på Hjärt- och Lungfondens hemsida.
Det finns många sätt att stödja.....man kan tex trycka på några knappar på telefonen så skänker man 50:-. Gå in och kika......


måndag 23 januari 2012

ALLA HJÄRTANS DAG

Snart är det faktiskt ALLA HJÄRTANS DAG och vad passar då inte bättre än att ge bort en Hjärteuggla till någon man tycker om. Dels så är man då med och stödjer Hjärt- och lungfonden med 50:- per såld uggla samtidigt som man gör någon jätteglad.
Bra!!
//Hanna
I dag.........

....står det egenjobb på schemat, ugglor och tavlor. Jag har varit i butiken i fyra dagar nu så det blir skönt att vara hemma och jobba. Lite pyssel i huset och en promenad ska också hinnas med. 
Ha en bra måndag!

lördag 21 januari 2012

Tacksamma........

gåbort/förlovnings/bröllops/födelsedags/eller bara tycka om presenter är dessa. Den ena handtryckt på duk den andra tryck från original inramad i svart ram......fiiint!
Ha en bra lördagskvällt!torsdag 19 januari 2012

Fler ugglor.....

...........vill flyga och flytta iväg, de här olika finns. Kram ha en bra dag//Hanna

tisdag 17 januari 2012

Ljuuuvligt.....

.....är beskrivningen av min första arbetsdag i projektet BLINKA. 20 kvinnor med många olika nationaliteter har samarbetat utan ett gemensamt språk och resultatet gjorde alla så glada.....jippi!!!. 
Tack för att just jag får vara med.


BLINKA...

.....är namnet på ett projekt som jag kommer att vara delaktig i en dag i veckan och i dag är det just den dagen. Tjugo arbetslösa kvinnor kommer att få ha en kreativ dag utbyta idéer och tankar. Spännande!
Så nu är väskan packad med dagens kreativitet. Ha en bra tisdag!
Hanna


söndag 15 januari 2012

Ny lampa!

.....kom mannen hem med i går, fin va!!
I dag är hårfärgning på dottern och sen tar vi en tur och övningskör lite. Pappersarbete och lite förberedelser inför ett nytt projekt som jag ska delta i och bidra med mina inspirationskunskaper. BLINKA heter det och jag börjar på tisdag, spännande.


lördag 14 januari 2012

Pyssel & Plock!

Glad är jag, beställningar rullar in fast det är en fattig januarimånad så här efter jul för många människor. Tack! I dag blir det lite pyssel och plock i pysselrummet, övningskörning med dottern och i kväll ska vi på lördagsmys på andra sidan älven, vilken lördag! Ha det gott//Hanna


tisdag 10 januari 2012

Samtal!

Buster och den söta målargubben har ett samtal om livet........


Galleri!!

I går var jag till sonen med flickvän och kollade in hur långt de hade kommit med om målning av den nya lägenhetens väggar. Det var jätte fint! Deras hall är jätte stor med en lång rak vägg så jag har lånat ut massor av tavlor som får hänga där tills de hittar nya ägare. Det såg nästan ut som ett Galleri när jag kom, fint!


söndag 8 januari 2012

Fortsättning!

Ja här fortsätter vi med temat "Det ena ger det andra" Mannen har tagit sig ann källartrappan och jag badrummet. Badrummet är inte gammalt men lite ny målarfärg i taket ska det bli. Målargubben kommer till veckan och tar tag i det så jag bara förbereder och passar på att putsa upp kaklet lite. Jag säger det igen det är tuuur att vi har en liten söt målargubbe i familjen. Köket börjar bli klart och i går inhandlades gardinstång, gardiner och en ny lampa.
Ha en bra dag!lördag 7 januari 2012

Målargubbe!

Vi tänkte baaaara måla taket i köket men det ena ger ju det andra. Taket är målat, nya tapeter på plats, ny lampa, gardinstång och gardiner är inköpt såååå nu pysslar jag på. Väggen ska få sig en omgång av ny vit färg men sen så är det klart. Och allt går ju sååå smidigt när man har en liiiten målargubbe i familjen. TACK BÄSTASTE mammaman vad du är duktig. 


torsdag 5 januari 2012

Att göra det hjärtat vill!

Hej! Nu är jag på gång igen. Hoppas att starten på det nya året har varit bra för er och fortfarande är förstås. Inläggen har inte duggat tätt här hos mig under de senaste veckorna därför att det har varit ganska mycket runtomkring. December är ju en månad där man lätt kan bli stressad och är man inte är stressad blir man det ändå av andra stressade människor runtomkring. Jag har haft otroligt mycket beställningar och det gör mig jätte glad, samtidigt har jag jobbat i butik. Sonen har flyttat till större lägenhet och dottern flyttade in i hans lilla etta. Min mamma är inte riktigt kry och min bror blev sjuk så till slut hamnade jag själv hos läkare. Nu har allt lugnat ner sig och mitt eget rullar på och jag jobbar i butik men bara lite. Jag brukar inte ge nyårslöften men det här året har jag gett ett till mig själv. 
Att göra det hjärtat vill när jag vill. 
Kram och må gott!!